ARBETE

JOBBA MED OSS

mekaniker

Läs mer

industri

Läs mer

Verkstadsmekaniker

LÄS MER

ON-SITE MACHINING

Vi är fullt utrustade för att utföra de mest krävande ytrenoveringsuppdragen på plats.

LÄS MER

LASER ALIGNMENT

Vi har den senaste och mest avancerade laserutrustningen för mätning av drivlinans uppriktning.

LÄS MER

Worldwide ship service

När det gäller fartygsreparationer är vi med dig från propeller till däck.

LÄS MER

Donsö Engine and Shiprepair AB

Vår passion har alltid varit att utveckla tekniska lösningar och sedan genomföra dem med ett utmärkt team. Inget är mer tillfredsställande än att lämna över ett högkvalitativt jobb till en nöjd kund.

Vi är mycket stolta över vårt företag. Vi är stolta över att ha förstklassig personal som har en stabil organisation att lita på. Vi anser att detta är grunden för vårt anseende hos kunderna och kommer att utgöra en bas för framtiden.

Läs mer

VOLVO PENTA

Volvo Penta – med 100 års industriell erfarenhet och är en del av Volvokoncernen, en världsledare inom dieselteknik. Det innebär att du får erfarenhet från hela företaget med ett stort motorbestånd och ett brett spektrum av kunder.

Gemensam teknik, processer och infrastrukturer för systemets eftermarknad säkerställer effektiv drift. Volvo Pentas kompletta, globala eftermarknadserbjudande hjälper dig och dina kunder att öka produktiviteten och maximera värdet av investeringen.

Läs mer LÄS MER

ENGINE SERVICE

Ett av våra största affärsområden är global motorservice, från felsökning till större renoveringar av de vanligaste medel- och högvarviga dieselmotorerna.

Läs mer

Welding and machining

Vi kan utföra alla typer av metallarbeten i de vanligaste materialen. Vår specialitet är att arbeta på plats ute på fältet med hjälp av vår mobila utrustning.

Vi tillverkar havsvattenrör för en mängd olika kunder. Du kan skicka en ritning till oss, så tillverkar vi den och galvaniserar den så att du kan montera den. Eller om du har en dag i Göteborg kan vi komma ombord, demontera röret och reparera eller byta ut det på kort tid.

Läs mer LÄS MER

jobba med OSS

KONTAKTA OSS

Vårt mål

Några av de motorer vi arbetar med