Om oss

När de startade företaget hade Emil och Johan tillsammans redan mer än tio års erfarenhet i branschen. Men deras erfarenhet går djupare än så; generna för fartygsreparationer fördes vidare av Johans farfar som var delägare i Donsö varv från 1950.

I Göteborg har vi för närvarande en fullt utrustad 600 kvm. verkstad med fokus på högvarviga dieselmotorer och annan utrustning ombord.

FRAMAR i Lidköping har vi fullt utrustade 900 kvm. verkstad med fokus på medel- och högvarviga dieselmotorer.

Från september 2020 köpte vi också FRAMAR AB med ett avtal med den gamla ägaren Sven-Erik att arbeta med oss för att se till att all hans kunskap kommer att föras vidare. Vi äger namnet, dokumenten, verktygen och använder samma verkstad som FRAMAR använde.

Vår passion har alltid varit att utveckla tekniska lösningar och sedan genomföra dem med ett utmärkt team. Inget är mer tillfredsställande än att lämna över ett högkvalitativt jobb till en nöjd kund.

Vi är mycket stolta över vår företag. Vi är stolta över att ha förstklassiga medarbetare som har en stabil organisation att lita på. Vi anser att detta är grunden för vårt anseende hos kunderna och kommer att utgöra en bas för framtiden.

jobba med OSS

KONTAKTA OSS

Vårt mål

KONTAKT