RESANDE MEKANIKER

Vi på Donsö Engine & Shiprepair söker en glad resande mekaniker för renovering och underhåll utav större fartygsmotorermotorer. Du skall kunna hantera ett högt tempo, vara noggrann och ordningsam. Du ska kunna vara en lagspelare men också kunna arbeta självgående. Flexibilitet är en stor del av arbetet, då vi arbetar med väder och vind. Arbete under kvällar och helger periodsvis då fartygsbranschen är svår att förutspå. Att kunna förstå och tala engelska är meriterande då vi arbetar mycket internationellt. Då vi jobbar världen runt har du även möjlighet att se mycket mer än bara Göteborg. Du kommer utgå från vårt team i Högsbo men för det mesta jobba ute hos kund.

Du kommer rapportera till projektledare.

Erfarenheter

Vi ser att du har erfarenhet inom självgående arbete av större high- och medium speed motorer samt dess mekanik, gärna i fartygsmiljö. Att du innehar ett B-körkort är ett krav.

Meriterande erfarenheter

  • Svets-licens

  • Svarvkunskap

  • Lasermätning

  • Mobil maskinering

  • C-körkort

Vad vi kan ge dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom området. En arbetsplats där goda idéer och kreativitet möter korta beslutsvägar. Du kommer till ett team med mycket kunskap, stor erfarenhet och god stämning.

Vidare erbjuder vi traktamente, resetidsersättning, nödvändig och utvecklande vidareutbildning, fredagsfrukost, sommar- och julfester, arbetstelefon och även mycket annat.

Vilka är vi?

Vi är ett glatt gäng som värderar våra anställda. Utan våra mekaniker skulle inte vi rulla, därför är just Ni och Er kunskap den väsentliga delen inom Donsö Engine & Shiprepair. Bolaget är i ständig utveckling och vi vill ha alla våra medarbetare med oss på denna resa. Vi har även en verkstad uppe i Lidköping där vi utför renoveringar av motorkompononter in-house. Vid behov kan det tillkomma några dagars arbete även där uppe då och då. 

Vi är inne i koncernen Öckeröborgen, där vi delar en enormt stor kompetensbas. Vår roll inom koncernen är den yttre och direkta servicen, medan vi har en mängd av Sveriges största varv med oss i ryggen.

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV och personliga brev idag här på hemsidan.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. 

Vid frågor kontakta vår VD William Moberg på william.moberg@desabgbg.se

Skicka in ansökan

    Se våra andra lediga arbeten