INDUSTRI

Desab Industri & Motorteknik är ett nytt spår som vi på Donsö Engine & Shiprepair startade vid årsskiftet 2023. Då vi är i en mycket stor expansiv fas behöver vi nu en tekniker till Desab Industri & Motorteknik. Du kommer utgå hemifrån och få tillgång till en fullt utrustad servicebil där du hittar allt du behöver. Du kommer alltså alltid vara ute hos kund, både i Göteborgsområdet men också runt om i Sverige. Vi söker därför dig som är bekväm med frihet under ansvar, har lätt för att skapa goda kundkontakter, van vid enskilt arbete där du vet vad som behöver göras och vilka beslut som måste tas. Då vi är Volvo Penta-certifierade är det ett krav att du har stor erfarenhet av dessa maskiner och tekniken bakom.

Du kommer rapportera till serviceansvarig samt projektledare.

Erfarenheter

Självgående arbete inom industrimaskiner samt Volvo Penta. Att du innehar B-körkort är ett krav.

Meriterande erfarenheter

  • C-körkort

Vad vi kan ge dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom området. En arbetsplats där goda idéer och kreativitet möter korta beslutsvägar. Du kommer till ett team med mycket kunskap, stor erfarenhet och god stämning.

Vidare erbjuder vi traktamente, resetidsersättning, nödvändig och utvecklande vidareutbildning, sommar- och julfester, arbetstelefon, fullt utrustad servicebil och även mycket annat.

Vilka är vi?

Vi är ett glatt gäng som värderar våra anställda. Utan våra mekaniker skulle inte vi rulla, därför är just Ni och Er kunskap den väsentliga delen inom Donsö Engine & Shiprepair. Bolaget är i ständig utveckling och vi vill ha alla våra medarbetare med oss på denna resa. År 2020 köpte vi upp anrika Franssons Marinservice och dess lokaler, där mycket av den dåvarande personalen går kvar. 2023 startade vi upp vårt industrispår, Desab Industri & Motorteknik.  

Vi är inne i koncernen Öckeröborgen, där vi delar en enormt stor kompetensbas. Vår roll inom koncernen är den yttre och direkta servicen, medan vi har en mängd av Sveriges största varv med oss i ryggen.

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV och personliga brev idag här på hemsidan.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. 

Vid frågor kontakta vår VD William Moberg på william.moberg@desabgbg.se

Skicka in ansökan

    Se våra andra lediga arbeten