VERKSTADSMEKANIKER LIDKÖPING

Vi på Donsö Engine & Shiprepair i Lidköping söker en erfaren mekaniker för renovering och underhåll utav större fartygsmotorer. Du skall kunna hantera ett högt tempo, vara noggrann och ordningsam. Du ska kunna vara en lagspelare men också kunna arbeta självgående. Flexibilitet är en stor del av arbetet, då vi arbetar med väder och vind. Du kommer utgå från vårt team i Lidköping där du främst jobbar dagtid men resande arbete, kvällar och helger kan förekomma vid behov.

Du kommer rapportera till Verkstadschef i Lidköping samt projektledare.

Erfarenheter

Vi ser att du har erfarenhet inom självgående arbete av större high- och medium speed motorer samt dess mekanik, gärna i fartygsmiljö. Ett stort intresse för motorer och att du har lätt att lära dig kan även det vara en lika viktig merit. Att du innehar B-körkort är ett krav.

Meriterande erfarenheter

  • Svarvkunskap
  • Verkstadsteknik

Vad vi kan ge dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom området. En arbetsplats där goda idéer och kreativitet möter korta beslutsvägar. Du kommer till ett team med mycket kunskap, stor erfarenhet och god stämning.

Vidare erbjuder vi traktamente, resetidsersättning, nödvändig och utvecklande vidareutbildning, frukost varje dag, sommar- och julfester, arbetstelefon och även mycket annat.

Vilka är vi?

Vi är ett glatt gäng som värderar våra anställda. Utan våra mekaniker skulle inte vi rulla, därför är just Ni och Er kunskap den väsentliga delen inom Donsö Engine & Shiprepair. Bolaget är i ständig utveckling och vi vill ha alla våra medarbetare med oss på denna resa. Vi har en verkstad i Göteborg, där allting startade. År 2020 köpte vi upp anrika Franssons Marinservice och dess lokaler som numera är Desab Lidköping där en del av personalen går kvar än idag. Det är därifrån Du kommer utgå, där har du tillgång till enorm kompetensutveckling.

Vi är inne i koncernen Öckeröborgen, där vi delar en enormt stor kompetensbas. Vår roll inom koncernen är den yttre och direkta servicen, medan vi har en mängd av Sveriges största varv med oss i ryggen.

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV och personliga brev idag här på hemsidan.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta vår VD William Moberg på william.moberg@desabgbg.se

Skicka in ansökan

    Se våra andra lediga arbeten